Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Logo GBD

Uitnodiging; Algemene Leden Vergadering, Gemeente Belangen Drechterland.

3-07-2018 de Wiekslag te Wijdenes inloop vanaf 19.30 uur aanvang 20.00 uur.

Agenda.

 1. Opening; door Esther Groot-Overman, voorzitter voor de dag.
 2. Vaststelling agenda/goedkeuring verslag ALV 2018
 3. Mededelingen en ingekomen stukken
 4. Jaarverslag bestuur 2017; kunt u vinden op de website of hier downloaden, vindt u het fijn om het verslag te ontvangen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw naam wij zullen het u doen toekomen.
 5. Financieel verslag 2017; zal ter inzage op de ALV liggen waarna het na goedkeuring gepubliceerd zal worden op de website.
 6. Verslag kascommissie; Will Ettema, Corrie Zijp
 7. Benoeming nieuwe Kascommissieleden.
 8. Bestuursverkiezingen
  1. Aftredend niet herkiesbaar; Ed de Myttenaere, Ronald de Vos, Inge Willems en Idso Brouwer.
  2. Door het bestuur voorgedragen kandidaten; Ruud Veerman, Frits ter Hofstede, Bep Bregman-de Reus, Peter Kuiken.
  3. Door de leden voorgedragen kandidaten.
 9. Pauze
 10. Uitslag verkiezingen/coalitiebesprekingen
 11. Mededelingen vanuit de fractie.
 12. Afscheid van fractieleden; Bep Bregman, Peter Keersemaker, Peter Kuiken, Timo Groot.
 13. Rondvraag
 14. Sluiting

Inbreng voor de ALV door leden kan tot 1 dag voor de datum van de vergadering. U kunt uw inbreng sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post naar Amaryllislaan 47, 1616XB te Hoogkarspel.

Afmelden voor de vergadering kan op het bovenstaande mailadres, bij de secretaris Esther Groot Overman 06-12431217 elk moment via een Whatsapp/SMS en in de avonduren telefonisch.

Namens het bestuur; E de Myttenaere voorzitter.

Naar boven