Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Algemene Ledenvergadering GBD, 24 oktober 2018

Vergadering

Woensdag 24 oktober, Algemene Leden Vergadering van GemeenteBelangen Drechterland. Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang 20.30 uur in het Streekpunt in Hoogkarspel.

Na de gebruikelijke agenda voor de leden van GBD zal het regionaal Platform “Zorg zo de Westfries het Wil” een presentatie verzorgen voor de leden van GBD en geïnteresseerde inwoners in Drechterland. ZZWW is een platform van vrijwilligers met als doel de diverse zorg leveranciers in de regio en daar buiten met elkaar in contact te brengen. En door samenwerking te stimuleren in de zorg en daardoor de zorg te kunnen leveren Zo de Westfries het Wil.

Mocht u zich willen afmelden voor deze avond of als u andere vragen heeft dan kunt u zich wenden tot de secretaris Esther Groot-Overman. Zij is bereikbaar op haar mobiel via WhatsApp of SMS en na 19:00 kan zij gebeld worden. Haar mobiele nummer is 0612431217. Een e-mail sturen kan ook naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Naar boven