Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Verzoek tot betaling contributie

Beste GBD leden,

In de afgelopen Algemene Ledenvergadering van 24 oktober 2018 is besloten de financiële kaspositie van GBD te versterken. Eén van de maatregelen was het aanpassen van de jaarlijkse contributie naar een bedrag van  € 25,00 per jaar, met ingang van het jaar 2019.

Natuurlijk krijgt u ook iets terug voor uw steun aan GBD. Naast een sterke vertegenwoordiging van uw en onze standpunten in de gemeenteraad organiseren we twee keer per jaar een Ledenvergadering. Hier bent u als lid van GBD van harte welkom en kunt uw opmerkingen en/of wensen kwijt over de kwaliteit  van wonen, leven, verblijven en werken in de mooie gemeente Drechterland. Schroom niet om de fractieleden Idso Brouwer, Inge Willems en Ronald de Vos en/of bestuursleden te benaderen met vragen gedurende de raadsperiode 2018- 2022.  Bezoek ook eens onze  website www.Gemeentebelangendrechterland.nl deze staat boordevol met informatie.

Hierbij verzoeken wij u om uiterlijk 31 december 2018 uw contributie voor het jaar 2019 ad € 25,00 over te maken op:  IBAN Nr. NL59 RABO 0121 2125 21. t.n.v.:  Gemeentebelangen Drechterland, Dr. Wijtemalaan 31,  1617 KH Westwoud

                               U ONTVANGT GEEN ACCEPTGIROKAART!

Voor vragen hierover kunt u zich direct wenden tot Peter Kuiken, voorzitter van GBD. Overigens neemt hij ook tijdelijk het secretariaat waar. Dit vanwege de vacature die er is ontstaan na het vertrek van Esther Groot-Overman. Mocht u interesse hebben in deze functie dan horen wij het graag. U kunt ook daarvoor contact opnemen met Peter.

Om  toekomstige communicatie met u als lid te vereenvoudigen willen wij vragen om uw e-mail adres (plus eventueel mobiele nummer) aan ons door te geven. Dit kan eenvoudig door het sturen van een mailtje aan het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  U kunt hem eventueel ook even bellen op nummer  06-52464549

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met uw privacy gevoelige gegevens en zullen die ook niet aan derden te beschikking stellen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking!

Ruud Veerman (penningmeester)

Dr. Wijtemalaan 31 , 1617 KH Westwoud

Naar boven