Bloemen en dankwoord voor Jan Snoek

bloemen voor jan snoeck - 800x600Tijdens de ledenvergadering van 10 april in "De Schalm" te Westwoud kreeg Jan Snoek een bloemstuk en een dankwoord van de penningmeester Corrie Zijp. Jan Snoek heeft zich 4 jaar geleden opgeworpen als interim voorzitter van Gemeentebelangen Drechterland en zou dit voor één jaar gaan doen. Het zijn er uiteindelijk 4 geworden die Jan zonder morren volbracht heeft. Terecht werd Jan bedankt voor zijn bewezen diensten. Jan wordt als voorzitter opgevolgd door Henk Verreijen, die samen met Peter Kuiken en Idso Brouwer verkozen werd als lid van het bestuur van Gemeentebelangen Drechterland.

Jan blijft gelukkig nog wel lid van het bestuur, zodat we nog lang kunnen profiteren van zijn kennis en ervaring.