Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

GBD bestuurslid Marten de Jong overleden

Marten de Jong Mobile 

Vandaag heeft ons het droevige bericht bereikt dat ons bestuurslid Marten de Jong op zondag 2 december 2018 is overleden. Marten kwakkelde al een tijd met een slechte gezondheid, maar desondanks komt dit nieuws voor ons toch nog als een verrassing. Ondanks zijn steeds verder gevorderde ziekte wilde Marten toch als bestuurslid aanblijven en wij zijn hem dankbaar voor wat hij voor GBD heeft betekend. Wij wensen zijn familie en vrienden sterkte met dit verlies.
Op zaterdag 12 december om 12:45 wordt er afscheid genomen van Marten in de aula van het Yardenhuis, Oostranddreef 1, Lelystad.

 

Naar boven