Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Gemeentebelangen Drechterland zoekt nieuwe bestuursleden !

Logo GBD

Bent u begaan met het welzijn in uw buurt, dorp of gemeente ? Wellicht bent u dan geinteresseerd om het bestuur van Gemeentebelangen Drechterland te komen versterken. Wij zijn op zoek naar inwoners die willen helpen onze mooie gemeente nog mooier en leefbaarder te maken. Jong of oud, ervaren of onervaren, dat maakt allemaal niet uit. Enthousiasme voor onze gemeente en haar inwoners is het enige dat belangrijk is.

Gemeentebelangen Drechterland is een onafhankelijke lokale politieke partij en is er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de volgende dorpskernen: Hem - Hoogkarspel – Oosterblokker - Oosterleek - Schellinkhout - Venhuizen - Westwoud en Wijdenes. Gemeentebelangen Drechterland heeft zich altijd geprofileerd als zelfstandige politieke vereniging zonder binding aan landelijke politieke groeperingen, religieuze en andere maatschappelijke stromingen. Gemeentebelangen Drechterland staat voor een groene, gezonde en veilige leefomgeving.

Bent u geinteresseerd ? Meldt u zich dan aan bij onze voorzitter Peter Kuiken via telefoonnummer 06-52464549 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Bep Bregman-de Reus via telefoonnummer 06-50280393 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hopen u spoedig te verwelkomen op een van onze bestuursvergaderingen.

Naar boven