Uitnodiging ALV

Uitnodiging.

Hierbij nodigt het bestuur van Gemeentebelangen Drechterland u van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering.

Datum:     Woensdag 27 november 2019
Aanvang: 20.00 uur. Inloop 19.30 uur.
Plaats:     Dorpshuis ’t Centrum, Twijver 66., 1606 BW Venhuizen

Agenda.
1. Opening door de voorzitter.
2. Vaststelling agenda.
3. Goedkeuring verslag ALV 24 oktober 2018. pdfGBD ALV Verslag 24 oktober 2018.pdf
4. Mededelingen en ingekomen stukken
5. Financieel verslag 2018
       • Verslag kascommissie; Mevr. Corry Zijp- Spaans en dhr. Peter Keersemaker.
6. Verkiezing nieuw kascie.lid. Mevr. Corry Zijp -Spaans is aftredend
7. Bestuursverkiezing.
       • Aftredend en niet herkiesbaar Peter Kuiken.
       • Voordracht nieuwe bestuursleden.

Pauze

8. Mededelingen vanuit de fractie door Idso Brouwer fractievoorzitter, Inge Willems en Ronald de Vos.
9. Inbreng thema’s door de leden.
       • Wat vindt u belangrijk en vraagt daarom nadrukkelijk de aandacht in 2020/2021?
       • Waar moet GBD zich op focussen bij de verkiezingen 2022 ?
10. Rondvraag.

Eventuele agendapunten voor de ALV kunt u uiterlijk 20 november sturen naar:
• Secretariaat GBD, De Zeeridder 3, 1606 DG Venhuizen.
Afmelden voor de vergadering kan op het bovenstaand mailadres.

Namens het Bestuur.
L. Bregman de Reus

PS: Mocht u er nog niet aan toegekomen zijn dan verzoeken wij u om uiterlijk 31 december 2019 uw contributie voor het jaar 2020 ad € 25,00 over te maken op:
      IBAN Nr. NL59 RABO 0121 2125 21.
      t.n.v.: Gemeentebelangen Drechterland
      Dr. Wijtemalaan 31, 1617 KH Westwoud