Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Idso Brouwer

Idso BrouwerAls vers gekozen lid van het bestuur wil ik mij graag even aan u voorstellen. Ik ben Idso Brouwer, ben geboren in 1956, ben getrouwd met Jolanda en heb een dochter van 19 en een zoon van 17 nog thuis wonen. Na mijn verblijf op de middelbare school heb ik bij de verbindingsdienst mijn dienstplicht vervuld en heb daarna aan de HTS te Alkmaar de opleiding telecommunicatie gevolgd. Meteen na deze opleiding ben ik gaan werken voor een Franse firma in de oliewereld waarvoor ik over de hele wereld gestationeerd werd.

Na veel omzwervingen ben ik in 1985 in Houston, Texas (VS) terecht gekomen. In 1988 ben ik in Houston gaan werken voor een bedrijf in de financiële transactie industrie waar ik 8 jaar met veel plezier gewerkt heb. In 1996 zijn we teruggekomen naar Nederland waar ik achtereenvolgens gewerkt heb voor Cisco, Peoplesoft en Philips in diverse internationale senior IT management functies. In 2006 heb ik besloten wat meer tijd aan het gezin te besteden en in 2010 ben ik als ZZP-er begonnen in de IT industrie.
Nadat we in 1996 terugkwamen naar Nederland besloten we om in een kleinere gemeenschap te gaan wonen in plaats van in een grote stad. Wij vonden dat de beste omgeving voor het opvoeden van onze kinderen en wij waren de drukte van een grote stad ook wel zat. Uiteindelijk zijn we in 1997 in Venhuizen terecht gekomen en sindsdien wonen wij hier naar alle tevredenheid.
Ik doe momenteel vrijwiligerswerk op een aantal basisscholen en ben ook voorzitter van de Technische Commissie van Tennis Vereniging Hoorn.
Mijn interesses op politiek gebied gaan uit naar sport en als techneut ben ik ook zeer geïnteresseerd in alles wat met milieu en waterhuishouding te maken heeft. Ik hoop met mijn kennis en ervaring een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de gemeente Drechterland in het algemeen en aan Gemeentebelangen Drechterland in het bijzonder. Mocht u vragen hebben of als u met mij van gedachte zou willen wisselen dan ben ik altijd bereikbaar via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-53534688.

 

Naar boven