ALV, afscheid Peter Kuiken en nieuwe bestuursleden

Corrie Zijp en Peter KeersemakerEd RansijnFione JanssenPeter Kuiken

Vandaag is de algemene ledenvergadering van GBD gehouden in een grote zaal van Dorpshuis 't Centrum in Venhuizen. Aanwezig waren het bestuur, de fractieleden en steunfractieleden alsmede de leden die de kascommissie verantwoordelijkheid hadden. Helaas waren er verder geen leden aanwezig en dat is toch altijd weer teleurstellend om mee te maken. Het bestuur, de fractie en fractieondersteuners doen hun uiterste best om de belangen van de inwoners van Drechterland te vertegenwoordigen en dan is het altijd weer een deceptie om te constateren dat het gros van de inwoners daar blijkbaar geen belangestelling voor heeft.

Gelukkig waren wel aanwezig Fione Janssen en Ed Ransijn. Zij hebben zich als nieuw lid aangemeld en hebben zich tevens bereid gevonden om in het bestuur plaats te nemen; fantastisch dat zij zich willen inzetten voor GBD. In December treedt Peter Kuiken terug als voorzitter van onze kiesvereniging en zal er uit het bestuur een nieuwe vooritter gekozen worden. Peter werd hartelijk bedankt voor zijn diensten en jarenlange inzet voor Gemeentebelangen Drechterland in diverse functies; zo was hij raadslid, wethouder en als laatste voorzitter en was zijn politieke inzicht en ervaring heel waardevol voor de fractieleden. Peter werd dan ook hartelijk bedankt door interim-secretaris Bep Bregman met een mooie bos bloemen.

Ook Corrie Zijp en Peter Keersemaken werden bedankt voor hun werk als kascommissie. Corrie Zijp heeft er twee periodes opzitten en was dus niet meer verkiesbaar, maar Peter Keersemaker zal nog een jaartje lid zijn van de kascommissie. Voor het volgende jaar heeft ook Peter Kuiken zich aangemeld voor de kascommissie, dus is die ook weer compleet.

Tenslotte werden de twee nieuwe bestuursleden hartelijk welkom geheten en kregen zij ook een mooie bos bloemen uit handen van Bep Bregman.