Nieuwsbrief-2

Beste leden,

Het jaar vliegt voorbij ondanks we allen thuiswerken, minder reizen elkaar minder fysiek zien. Gaat de tijd hard. We hopen ook dat we het nieuwe jaar ingaan met de hoop dat we los komen van een naar virus en allerlei regels waar momenteel aan vast zitten.

Bijeenkomen leden, bestuur en fractie

In de vorige nieuwsbrief heb ik het gehad over het bijeenkomen op dinsdag 27 oktober 2020. Echter door de regels omtrent Covid-19 is het niet mogelijk om af te spreken op locatie. We hebben onder de geinterreseerden een datumprikker verstuurd. Hieruit vandaan is nu voorlopig 16 februari 2021 naar voren gekomen. Mocht u nou alsnog willen aanschuiven dan kan dat alsnog natuurlijk. Als u een e-mail wilt sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen dat iedereen gezond blijft en dat we in het volgende kwartaal weer naar een normale samenleving kunnen.

Vriendelijke groeten namens het bestuur,

Ed Ransijn
Voorzitter GBD