Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Nieuwsbrief 3 2021

Beste leden,

Het voorjaar is hier! En we hebben alles al gekregen warm weer en erg koud weer. Het weerhoudt ons er niet van om er voor te gaan en alle positiviteit die er is te verzamelen.
We hadden ons team onderverdeeld in subteams waaruit diverse onderwerpen zijn behandeld. De subteams hebben hier aan gewerkt en er is inmiddels het nodige op papier. De overleggen moesten helaas allemaal nog digitaal, maar dat mocht de pret niet bederven. Ieder subteam heeft feedback gekregen en is hier mee aan de slag. De onderwerpen zijn u misschien niet onbekend, maar mocht u interesse hebben nodig ik u uit om contact met ons te zoeken:
• Economie en Welzijn
• Een Vitaal Vrijwillegersbeleid
• Verkeer en Veiligheid
• Wonen in Drechterland
• Energietransitie

U mag uiteraard uw licht hier ook op schijnen. Voor vragen en meer informatie kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan houden we u op de hoogte.

 Paas GBD

We wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Vriendelijke groeten namens het bestuur,

Handtekening Ed Ransijn

Ed Ransijn
Voorzitter GBD

Naar boven