Nieuwsbrief 3 2021

Beste leden,

Het voorjaar is hier! En we hebben alles al gekregen warm weer en erg koud weer. Het weerhoudt ons er niet van om er voor te gaan en alle positiviteit die er is te verzamelen.
We hadden ons team onderverdeeld in subteams waaruit diverse onderwerpen zijn behandeld. De subteams hebben hier aan gewerkt en er is inmiddels het nodige op papier. De overleggen moesten helaas allemaal nog digitaal, maar dat mocht de pret niet bederven. Ieder subteam heeft feedback gekregen en is hier mee aan de slag. De onderwerpen zijn u misschien niet onbekend, maar mocht u interesse hebben nodig ik u uit om contact met ons te zoeken:
• Economie en Welzijn
• Een Vitaal Vrijwillegersbeleid
• Verkeer en Veiligheid
• Wonen in Drechterland
• Energietransitie

U mag uiteraard uw licht hier ook op schijnen. Voor vragen en meer informatie kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan houden we u op de hoogte.

Paas GBD

We wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Vriendelijke groeten namens het bestuur,

Handtekening Ed Ransijn

Ed Ransijn