Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Wekelijks GBD-opentafelgesprek in het Streekpunt in Hoogkarspel

Logo GBD

                           Lokaal belang is uw belang !

Wekelijks GBD-opentafelgesprek in het Streekpunt in Hoogkarspel

Ga in gesprek met uw lokale partij, De fractie van Gemeentebelangen Drechterland is de afgelopen jaren kritisch en betrokken geweest vanuit haar rol in de oppositie. Maar we willen weer aan het roer staan, daarom horen we graag wat u bezighoudt!

 GBD is er klaar voor weer politieke verantwoordelijkheid te nemen als coalitiepartner.

U kunt zo aan schuiven!

Wanneer: Iedere dinsdagmiddag, van 9 november tot en met 31 december (op feestdagen zijn we er niet).

Waar: In het Streekpunt aan de Streekweg 220 in Hoogkarspel

Hoe laat: tussen 13:30 en 14:00 uur een opentafel waar leden van de fractie van gemeentebelangen aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan.

        Ga in gesprek met uw lokale partij!

Naar boven