Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Opening Albert Heijn in Hoogkarspel

Opening Albert Heijn-1Opening Albert Heijn-2Opening Albert Heijn-3Opening Albert Heijn-4Opening Albert Heijn-5

Op 16 december is de nieuwe vestiging van Albert Heijn in het centrum van Hoogkarspel geopend. Na een rondleiding door de prachtige winkel werd via een aantal toespraken de winkel geopend door een lint door te knippen bij de ingang.

Ook wethouder Vincent Reus van Gemeentebelangen Drechterland hield een mooie toespraak waarin hij goed uitlegde dat deze nieuwe winkel een onderdeel vormt van het volledige nieuwe centrumplan van Hoogkarspel en bijdraagt aan de leefbaarheid van Hoogkarspel en Drechterland.

Gemeentebelangen Drechterland is er trots op dat mede door de inspanningen van onze partij dit alles tot stand heeft kunnen komen.

Naar boven