Informatieavond N23 Westfrisiaweg omgeving Hoogkarspel/Westwoud

In opdracht van de provincie Noord-Holland werkt bouwbedrijf Heijmans tot eind 2017 aan de realisatie van de N23 Westfrisiaweg. Op een aantal punten langs het tracé is Heijmans al aan het werk en op korte termijn start ook in de gemeente Drechterland een aantal nieuwe werkzaamheden.

Informatieavond

Op woensdagavond 8 april 2015 organiseren provincie Noord-Holland en Heijmans van 18.30 tot 21.00 uur een informatieavond in Hoogkarspel (Bantam, Streekweg 202). Tijdens deze avond geven wij graag nadere toelichting op de werkzaamheden en de plannen voor de komende tijd. Een ieder is van harte welkom om binnen te lopen voor meer informatie. Vertegenwoordigers van Heijmans en de provincie zijn aanwezig om antwoord te geven op vragen over planning (voor zover bekend), het ontwerp (voor zover gereed), de toekomstige situatie, de tijdelijke situatie en de werkzaamheden die op korte termijn plaatsvinden.

Plenaire presentaties

Op de volgende tijdstippen vinden plenaire presentaties plaats:

• 18.30 - 19.00 uur;
  • 19.30 - 20.00 uur;