Provincie grijpt in op N23 na motie GBD

Vanmorgen werd West-Friesland aangenaam verrast door een bericht in het NHD: De provincie Noord-Holland grijpt in op Westfrisiaweg. Eindelijk komt er schot in de zaak waar meerdere Westfriese gemeenten op hebben aangedrongen. Wat daarbij opvalt is dat de lokale partijen zoals Gemeentebelangen Drechterland zich daar meer voor hebben ingespannen als de landelijke politieke partijen in de gemeenten. Onze mening dat het een wanprestatie van Heijmans is wordt bevestigd.

GBD heeft in november een prima motie ingediend om hier aandacht voor te krijgen die bij de eerste stemming op 8-8 uitkwam. GBD vindt het hoe dan ook een groot succes dat we zo de nadruk hebben gelegd op de verkeersonveilige siruaties en wij zijn helemaal veheugt dat die nu ook worden onderkend door GS na een onderzoek. De partijen die tegen deze motie gestemd hebben mogen zich wel eens achter de oren krabben over deze situatie.

Gemeentebelangen Drechterland is echt zichtbaar in uw gemeente !

Nieuws van de gemeente

RSS-feed