Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

10 april 2013 ledenvergadering GBD

Op 10 april houdt Gemeentebelangen Drechterland de Algemene Ledenvergadering van 2013. Deze zal gehouden worden in De Schalm te Westwoud en begint om 20:00. Deze ledenvergadering is alleen toegankelijk voor leden van Gemeentebelangen Drechterland.

Wilt u er ook bij zijn op 10 april ? Wordt dan nu lid en neem contact op met mevr. Corrie Zijp- Spaans, tel: 0228-541784 of Ben Bosma, tel: 0229-501545, of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door op de knop contact te klikken.

members-only 600x344

Naar boven