Bouw Middenblok aan het Raadhuisplein Hoogkarspel begint

onthulling bord middengebouwOp donderdag 1 juni hebben wethouder Vincent Reus (GBD), Fons Deen van Deen Vastgoed en Hans Kröger van woningstichting Het Grootslag het startsein gegeven voor de bouw van het Middenblok aan het Raadhuisplein. Het gaat om een 4-laags gebouw bestaande uit bedrijvenunits op de begane grond met daarboven twintig huurappartementen. De verwachting is dat de bouw één jaar in beslag neemt.

Wethouder Vincent Reus van GBD is blij dat de laatste fase van start gaat: “Met de aanleg van het middenblok, is het centrumplan compleet. Met deze nieuwe huurappartementen voorzien we duidelijk in een behoefte. Het ontwerp is van hoge kwaliteit met veel aandacht voor energiebesparing. Daarnaast zorgt de komst van extra winkels in het centrum voor net dat stukje extra levendigheid.”