Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Bouw Middenblok aan het Raadhuisplein Hoogkarspel begint

onthulling bord middengebouwOp donderdag 1 juni hebben wethouder Vincent Reus (GBD), Fons Deen van Deen Vastgoed en Hans Kröger van woningstichting Het Grootslag het startsein gegeven voor de bouw van het Middenblok aan het Raadhuisplein. Het gaat om een 4-laags gebouw bestaande uit bedrijvenunits op de begane grond met daarboven twintig huurappartementen. De verwachting is dat de bouw één jaar in beslag neemt.

Wethouder Vincent Reus van GBD is blij dat de laatste fase van start gaat: “Met de aanleg van het middenblok, is het centrumplan compleet. Met deze nieuwe huurappartementen voorzien we duidelijk in een behoefte. Het ontwerp is van hoge kwaliteit met veel aandacht voor energiebesparing. Daarnaast zorgt de komst van extra winkels in het centrum voor net dat stukje extra levendigheid.”

Naar boven