Tweede vraag voor input verkiezingsprogramma

Zoals eerder vermeld zullen wij op de website van GBD en op onze Facebook pagina over diverse onderwerpen die in onze gemeente spelen een aantal vragen stellen waar iedereen zijn mening op kan geven. De antwoorden en opmerkingen over deze vragen zullen wij meenemen in ons uiteindelijke verkiezingsprogramma voor 2018. We hopen hiermee dat wij zodoende echt de belangen kunnen behartigen van de inwoners van onze prachtige gemeente; belangen die dan niet afhankelijk zijn van een landelijk partijprogramma, maar puur geïnspireerd door onze inwoners van deze prachtige gemeente.

Deze keer gaan de vragen over Ruimtelijke ontwikkeling:

1. Hoe denkt u over de verhouding van sociale bouw en vrije sector bouw ? Waar moet meer aandacht aan geschonken worden ?
  2. Mag er een mate van verdichting van het lint plaatsvinden ?
  3. Hoe staat u tegenover de ontwikkeling van kleinschalige bedrijventerreinen in de omgeving van uw dorp of kern ?
  4. In ogenschouw genomen dat energie neutrale wijken duurder uitvallen, vindt u dat dit een speerpunt moet zijn voor onze gemeente ?

Uw antwoorden en opmerkingen kunt u onderaan op deze pagina geven via het reactie formulier of op de facebookpagina van GBD

Nieuws van de gemeente

RSS-feed