GBD “KROEGENTOCHT” 2017

Gemeentebelangen Drechterland komt naar u toe!

GBD “KROEGENTOCHT” 2017

In  maart 2018 zijn er Gemeenteraadsverkiezingen.

Gemeentebelangen Drechterland wil graag in gesprek met de inwoners over

WONEN—WERKEN-- RECREEREN

in de mooie gemeente Drechterland.

Heb je  ideeën of suggesties  die voor jou belangrijk zijn laat het ons weten?

Gemeentebelangen kan deze suggesties eventueel meenemen in haar verkiezingsprogramma.

Ontmoetingsmomenten:

• “Herberg ’t IJsselmeer” -Oosterleek                       woensdag 11 oktober 19.30 -20.30 uur
  • Dorpshuis “De Schalm”Westwoud                         woensdag 18 oktober 19.30 -20.30 uur
  • Dorpshuis De Dregt -Schellinkhout                        dinsdag 17 oktober 19.30 -20.00 uur
  • Café “De Bierstal” -Wijdenes                                 donderdag 19 oktober 19.30 -20.30 uur
  • Cafe “De Roode Leeuw” -Venhuizen                     donderdag 26 oktober 19.30 -20.30 uur
  • Cafe “De Harmonie”  -Oosterblokker                     donderdag 2 november 19.30 – 20.30uur
  • Cafe “Bantam” -Hoogkarspel                                 donderdag 2 november 19.30- 20.30 uur

We zien je graag op een van de hierboven genoemde momenten. Reserveren is niet nodig.

Vriendelijke groet,

Bestuur Gemeentebelangen Drechterland