Agenda bestuur/fractie vergadering sept. 2014

De agenda van de bestuur/fractie vergadering van Gemeentebelangen Drechterland kunt u hier downloaden. Deze vergadering vindt plaats op 15 september 2014 om 19:30 in het gemeentenhuis in Hoogkarspel.

De bestuur/fractievergaderingen van GBD worden één keer per maand gehouden in een van de ruimtes van het Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Hoogkarspel. De vergaderingen zijn in principe openbaar en beginnen altijd om 19.30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hr. Ben Bosma, tel: 0229-501545, of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of door op de knop contact te klikken.

De volledige kalender van vergaderingen kunt u hier bekijken

pdfAgenda 15 september 2014.pdf

Nieuws van de gemeente