Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij !

 


 

Agenda bestuur/fractie vergadering sept. 2014

De agenda van de bestuur/fractie vergadering van Gemeentebelangen Drechterland kunt u hier downloaden. Deze vergadering vindt plaats op 15 september 2014 om 19:30 in het gemeentenhuis in Hoogkarspel.

De bestuur/fractievergaderingen van GBD worden één keer per maand gehouden in een van de ruimtes van het Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Hoogkarspel. De vergaderingen zijn in principe openbaar en beginnen altijd om 19.30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hr. Ben Bosma, tel: 0229-501545, of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of door op de knop contact te klikken.

 De volledige kalender van vergaderingen kunt u hier bekijken

pdfAgenda 15 september 2014.pdf

 

 

Naar boven