Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Gemiste kans voor Drechterland

Wat een gemiste kans voor Drechterland. Het CDA en PDL willen het Paard en de Reiger terugzetten, maar willen eerst nog weer opnieuw onderzoek doen naar de plaats waar deze kunstwerken zouden moeten staan. Kunstwerken die niets met Drechterland te maken hebben maar alleen voor een kleine doelgroep in Hoogkarspel, een doelgroep die waarschijnlijk nu in het Noorderlandhuis verblijft. Geld wordt uitgegeven aan alweer een onderzoek; geld dat we overigens niet hebben en waarvoor geleend moet worden volgens de wethouder financiën.

Waarom halen we toch steeds dat Paard en die Reiger weer van stal ? die hadden allang in de wei moeten staan en van hun pensioen moeten genieten !

Het is heel jammer dat onze motie het niet gehaald heeft. Wij wilden helemaal geen geld aan deze kunstwerken uitgeven, maar aangezien er nu door CDA en PDL besloten is daar wel extra geld voor vrij te maken, wilden wij dat graag gebruiken voor een lokale kunstenaar. Een lokale kunstenaar die wel een kunstwerk kan maken dat iets betekent voor heel Drechterland en dat de verbinding tussen alle 8 kernen binnen Drechterland verbeeldt. Een gemiste kans dus om een lokale kunstenaar een mooie opdracht te geven.

Een gemiste kans dus voor Drechterland.

Naar boven