Meet & Greet, kom in gesprek met GBD!

Logo GBDKom in gesprek over uw gemeente onder het genot van een kopje koffie of thee!

Gemeentebelangen Drechterland organiseert een aantal Meet & Greet's waarbij de verschillende vraagstukken over de gemeenteverkiezingen, ons partijprogramma en wat wij voor u kunnen betekenen na de verkiezingen aan bod kunnen komen. U kunt naar hartelust vragen stellen en ons over onze standpunten bevragen. Kom naar een van de lokaties die hieronder vermeld staan en maak kennis met de kandidaten op lijst 3 van GBD:

Dinsdag 6-3-2018 om 19.30 in Dorpshuis de Dregt, Schellinghout
Woensdag 7-3-2018 om 20.00 in de Harmonie, Oosterblokker
Donderdag 8-3-2018 om 20.00 vrouwen van Nu debat in de Roode Leeuw, Venhuizen
Donderdag 8-3-2018 om 19.30 in de Bierstal, Wijdenes
Vrijdag 9-3-2018 om 19.30 in Herberg het IJselmeer, Oosterleek
Vrijdag 9-3-2018 om 20.00 in de Schalm, Westwoud
Maandag 12-3-2018 om 19.30 in Bantam, Hoogkarspel

Op dinsdagavond 13-3-2018 om 19.30 is dan de finale van de Meet & Greet's in het Streekpunt, Hoogkarspel, waar nog uitgebreid met het bestuur en de huidige fractie over de politieke vraagstukken gediscussieerd kan worden.