Stemmen in Amerikaanse schoolbus

Naast de gebruikelijk stembureau´s rijdt er op 21 maart ook een Amerikaanse schoolbus door de gemeente waar iedereen kan stemmen. Hij bezoekt de plekken die zich wat verder van de bestaande stemlocaties bevinden. Hij is niet te missen! Hieronder het schema:

- 07.30 – 09.00 uur Station Hoogkarspel

- 10.00 – 11.30 uur Oosterleek: Herberg ’t IJsselmeer

- 12.00 – 13.30 uur Hem: Hemmerbuurt/Schoollaan

- 14.00 – 15.30 uur Oosterblokker: Molen De Krijgsman

- 15.30 – 17.00 uur Rondrijden door de gemeente

- 17.00 – 18.30 uur Station Hoogkarspel

Stem op uw enige echte lokale partij: Gemeentebelangen Drechterland !!

schoolbus

Nieuws van de gemeente