Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

GBD heeft weer 3 zetels, prima uitslag van de verkiezing !

De verkiezingen zijn voor GBD gunstig verlopen. Met een volledig nieuw team van kandidaten hebben we het toch voor elkaar gekregen om weer 3 zetels te halen en daarmee houden wij evenveel zetels als de vorige raadsperiode. Het CDA heeft één zetel gewonnen ten koste van de VVD die één zetel verloren. Hiermee wordt het CDA met 6 zetels de grootste partij en hebben VVD, GBD en PDL allemaal 3 zetels en de SPD 2 zetels. De vorming van de coalitie gaat nu beginnen en we zijn benieuwd wat de eerste stap van het CDA is.

Hier vind u de volledige lijst met uitslagen ( pdfStemmen_1521677250868.pdf) en verder hieronder een lijst met de gekozen kandidaten.

Naar boven