Concept verkiezingsprogramma 2018-2022 beschikbaar

Gemeentebelangen Drechterland, zichtbaar in uw gemeente !

Zoals eerder bij de uitnodiging van de ALV al aangekondigd was, is het concept verkiezingsprogramma voor 2018-2022 nu beschikbaar en kan gedownload worden door op de link hieronder te klikken. Het document (in PDF formaat) opent dan in een nieuw tabblad van de browser en kan vanuit dat tabblad gedownload worden of rechtstreeks bekeken en geprint worden. Het is nog een concept en zal volgende week dinsdag eerst door de Algemene Leden Vergadering goedgekeurd moeten worden voordat het definitief is.

Tevens vindt u hieronder ook de voorlopige groslijst van de kandidaat raadsleden. Ook hierover moet eerst in de ALV goedkeuring plaats vinden voordat deze definitief is.

Dit programma is gedurende de afgelopen maanden tot stand gekomen door nauwe samenwerking van het bestuur en de huidige fractie maar vooral ook door input van veel inwoners van Drechterland die tijdens onze bezoeken aan de diverse dorpskernen hun standpunten en verzoeken aan ons kenbaar hebben gemaakt. Het is dus een echt programma geworden dat door én voor de inwoners van Drechterland gemaakt is.

pdfConcept-Verkiezingsprogramma-GBD-2018.pdf

pdfGroslijst-verkiezingen-2018.pdf