Verkiezingsprogramma GBD
 Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Gemeentebelangen Drechterland zoekt nieuwe bestuursleden !

Logo GBD

Bent u begaan met het welzijn in uw buurt, dorp of gemeente ? Wellicht bent u dan geinteresseerd om het bestuur van Gemeentebelangen Drechterland te komen versterken. Wij zijn op zoek naar inwoners die willen helpen onze mooie gemeente nog mooier en leefbaarder te maken. Jong of oud, ervaren of onervaren, dat maakt allemaal niet uit. Enthousiasme voor onze gemeente en haar inwoners is het enige dat belangrijk is.

Gemeentebelangen Drechterland is een onafhankelijke lokale politieke partij en is er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de volgende dorpskernen: Hem - Hoogkarspel – Oosterblokker - Oosterleek - Schellinkhout - Venhuizen - Westwoud en Wijdenes. Gemeentebelangen Drechterland heeft zich altijd geprofileerd als zelfstandige politieke vereniging zonder binding aan landelijke politieke groeperingen, religieuze en andere maatschappelijke stromingen. Gemeentebelangen Drechterland staat voor een groene, gezonde en veilige leefomgeving.

Bent u geinteresseerd ? Meldt u zich dan aan bij onze voorzitter Peter Kuiken via telefoonnummer 06-52464549 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Bep Bregman-de Reus via telefoonnummer 06-50280393 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We hopen u spoedig te verwelkomen op een van onze bestuursvergaderingen.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

 


 

Onze mooie gemeente

Agenda

Geen evenementen

Laatste reacties

  • GBD geeft negatief oordeel over slecht plan Hospitality Station langs N23

    Peter Kuiken 07.09.2018 12:59
    Helemaal mee eens en uitstekend beargumenteerd door de fractie van GBD

    Lees meer ...

GBD Twitter

Naar boven