Zichtbaar in uw gemeente

GBD

VergaderingDe bestuur/fractievergaderingen van GBD worden één keer per maand gehouden in een van de ruimtes van het Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Hoogkarspel. De vergaderingen zijn in principe openbaar en beginnen om 19.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door op de knop contact te klikken. Voor raadsvergaderingen en gemeentelijke bijeenkomsten e.d. kunt u terecht op de website van de gemeente Drechterland.

Hieronder ziet u de agenda van vergaderingen en bijeenkomsten van Gemeentebelangen Drechterland

 

 

 


 

Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Download als een iCal bestand
Thema avond: Blijft Drechterland een groene buffer ?
Woensdag, 29 April 2015, 20:00 - 22:00
Hits : 1350
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitnodiging aan alle inwoners van Drechterland
Thema avond Woensdag 29 april, Herbergh ’t IJsselmeer.
Blijft Drechterland in West-Friesland de landelijke, groene buffer?

Het verleden kunnen we niet veranderen, de toekomst kunnen we bepalen. Gemeentebelangen Drechterland (GBD) nodigt alle inwoners van Drechterland uit om mee te denken en te praten over de toekomst van onze gemeente waarin we willen leven, werken en recreëren. De nieuwe politiek wil de burger meer dan ooit betrekken bij te nemen beslissingen. GBD organiseert daartoe op woensdag 29 april om 20.00 uur in Herbergh ‘t IJsselmeer in Oosterleek een thema avond over de mogelijkheden van toerisme en recreatie in West-Friesland en in de gemeente Drechterland in het bijzonder.
Op deze avond zal de oud interim- directeur van het Recreatieschap West-Friesland (RSW) de heer W. de Weijer met woord en beeld schetsen wat er in West-Friesland al is gerealiseerd. Voorbeelden daarvan zijn het Streekbos, de Uiterdijken in Schellinkhout, het Drachterveld, het Egboetswater en de Vooroever.
De vraag die wij u op deze avond gaan voorleggen is: willen we in Drechterland meer recreatieve en toeristische mogelijkheden ontwikkelen? Ook voor de eigen (wandelende en fietsende) inwoners? Waar moeten we dan aan denken en waar kan dit het beste plaatsvinden? Kunnen we hiermee ook de plaatselijke economie van de agrarische sector, de horeca en de middenstand ondersteunen?
Nergens is de beleving van land en water zo indrukwekkend en aantrekkelijk als op en langs onze Omringdijk! Zullen we deze kansen grijpen en ontwikkelen?
Drechterlands wethouder Vincent Reus van GBD zal aanwezig zijn en een toelichting geven over de recreatieve ontwikkelingen in onze kernen, langs de Omringdijk en het vluchthaventje van Wijdenes.
Laat deze kans niet voorbijgaan om uw mening te geven en ideeën aan te dragen. Voordat het te laat is. Uw enige lokale partij Gemeentebelangen Drechterland wil met u in gesprek. U bent van harte welkom!

Locatie Herbergh ’t IJsselmeer
Geen evenementen
Naar boven