Zichtbaar in uw gemeente

GBD

VergaderingDe bestuur/fractievergaderingen van GBD worden één keer per maand gehouden in een van de ruimtes van het Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Hoogkarspel. De vergaderingen zijn in principe openbaar en beginnen om 19.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat, of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door op de knop contact te klikken. Voor raadsvergaderingen en gemeentelijke bijeenkomsten e.d. kunt u terecht op de website van de gemeente Drechterland.

Hieronder ziet u de agenda van vergaderingen en bijeenkomsten van Gemeentebelangen Drechterland

 

 

 


 

Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Download als een iCal bestand
Algemene ledenvergadering GBD
Woensdag, 24 Oktober 2018, 20:00 - 22:00
Hits : 342
Contact Secretaris: Esther Overman e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergadering

Woensdag 24 oktober, Algemene Leden Vergadering van GemeenteBelangen Drechterland. Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang 20.30 uur in het Streekpunt in Hoogkarspel.

Na de gebruikelijke agenda voor de leden van GBD zal het regionaal Platform “Zorg zo de Westfries het Wil” een presentatie verzorgen voor de leden van GBD en geïnteresseerde inwoners in Drechterland. ZZWW is een platform van vrijwilligers met als doel de diverse zorg leveranciers in de regio en daar buiten met elkaar in contact te brengen. En door samenwerking te stimuleren in de zorg en daardoor de zorg te kunnen leveren Zo de Westfries het Wil.

Locatie Streekpunt Hoogkarspel
Mocht u zich willen afmelden voor deze avond of als u andere vragen heeft dan kunt u zich wenden tot de secretaris Esther Groot-Overman. Zij is bereikbaar op haar mobiel via WhatsApp of SMS en na 19:00 kan zij gebeld worden. Haar mobiele nummer is 0612431217. Een e-mail sturen kan ook naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Geen evenementen
Naar boven