Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Lid wordenGemeentebelangen Drechterland heeft uw steun nodig. Zonder leden en vrienden kan Gemeentebelangen Drechterland niet bestaan. Als lid wordt u op de hoogte gehouden van de activiteiten van onze partij en haar fractie in de gemeenteraad en kunt u meebeslissen over de doelstellingen van de partij, het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de kieslijst. Maar ook over belangrijke ontwikkelingen in de gemeente wordt u in staat gesteld uw zegje te doen. Op onze fractievergaderingen bent u altijd van harte welkom en wordt uw mening op prijs gesteld. Tevens wordt u uitgenodigd voor de jaarlijkse ledenvergadering. Het lidmaatschap kost u 25 euro per jaar. Neem nu contact op met GBD en wordt lid. Zo ondersteunt u de lokale partij ! 


 

Kiesvereniging Gemeentebelangen kent een lange- en rijke voorgeschiedenis. Reeds ver voordat er sprake was van gemeentelijke herindelingen of fusies van gemeenten waren in de voormalige gemeenten Drechterland en Venhuizen al politieke verenigingen actief onder deze naam. Sinds 1 januari 2006 profileren wij ons in de gemeente Drechterland als Gemeentebelangen Drechterland. Uw enige echte lokale politieke partij.

Gemeentebelangen Drechterland is er voor alle inwoners die woonachtig zijn in de volgende dorpskernen: Hem - Hoogkarspel – Oosterblokker - Oosterleek - Schellinkhout - Venhuizen - Westwoud en Wijdenes. Gemeentebelangen Drechterland heeft zich altijd geprofileerd als zelfstandige politieke vereniging zonder binding aan landelijke politieke groeperingen, religieuze en andere maatschappelijke stromingen. Gemeentebelangen Drechterland voor een groene, gezonde en veilige leefomgeving.uw-mening-is-belangrijk-voor-ons

Naar boven