Nieuwsbrief-3

Bekijk hier de online versie

Beste leden,

Het voorjaar is hier! En we hebben alles gekregen warm weer en erg koud weer. Het weerhoudt ons er niet van om er voor te gaan en alle positiviteit die er is op te pakken.

We hadden ons team onderverdeeld in subteams waaruit diverse onderwerpen zijn behandeld en welke we inmiddels vorm hebben kunnen geven. Het moest allemaal digitaal, maar dat mocht de pret niet bederven. Ieder subteam heeft feedback gekregen en we gaan vooruit. De onderwerpen zijn u misschien niet onbekend, maar mocht u interesse hebben nodig ik u uit om contact met ons te zoeken:

• Economie en Welzijn
  • Een Vitaal Vrijwillegersbeleid
  • Verkeer en Veiligheid
  • Wonen in Drechterland
  • Energietransitie

Als u een e-mail wilt sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan houden we u op de hoogte.

We hopen dat iedereen gezond blijft en dat we in het volgende kwartaal weer naar een normale samenleving kunnen. Vriendelijke groeten namens het bestuur,
Ed Ransijn
Voorzitter GBD