Verkiezingsprogramma GBD
 Zichtbaar in uw gemeente

GBD

Privacy

Privacybeleid gemeentebelangendrechterland.nl, gbdrechterland.nl en Kiesvereniging Gemeentebelangen Drechterland

Versie 1.0, 4 april 2018

Privacybeleid policy voor GBDrechterland.nl en gemeentebelangendrechterland.nl, beide websites van Gemeentebelangen Drechterland.

Waarborgen Privacy
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de websites van Gemeentebelangen Drechterland. U dient zich ervan bewust te zijn dat Gemeentebelangen Drechterland niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Gemeentebelangen Drechterland respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik en opslag van verzamelde gegevens

Opslag data op Nederlandse bodem
De server waarop de websites van Gemeentebelangen Drechterland waarop (privacy-gevoelige) persoonsgegevens staan zijn allemaal op lokaties binnen de EU en voldoen aan de eisen van de EU.

Gebruik van onze activiteiten
Wanneer u zich aanmeldt op onze site vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken Dit zijn uw naam, gebruikersnaam en email adres. Deze gegevens worden gebruikt om je goed van dienst te kunnen zijn. De gegevens worden opgeslagen op de webserver waar onze sites op draaien. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere (persoonlijke) gegevens waarover wij beschikken. Op het moment dat wij de noodzakelijk persoonsgegevens niet krijgen dan leidt dit automatisch tot het staken van de dienst(en).

Duur van de opslag
Wanneer er sprake is van dat de dienstverlening/lidmaatschap wordt beëindigd, eindigt automatisch de noodzaak om de hieraan gekoppelde persoonsgegevens te bewaren. Wanneer er geen wettelijke gronden meer zijn om de persoonsgegevens langer te bewaren dan worden deze vernietigd.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op de servers van onze host provider. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Op uw verzoek zal Gemeentebelangen Drechterland u
1) inzage geven in de door Gemeentebelangen Drechterland verwerkte gegevens,
2) uw gegevens aanpassen/actualiseren of
3) uw gegevens uit zijn bestand verwijderen

U kunt hiertoe een verzoek indienen per e-mail en versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U heeft nadrukkelijk het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Toestemming
Door de informatie en de diensten op padland.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

Vragen
Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Gemeentebelangen Drechterland en specifiek padland.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Monitoren gedrag bezoeker
De websites maken gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, o.a. via cookies kunnen registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

Gebruik van cookies
gbdrechterland.nl kan cookies bij bezoekers plaatsen. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

Cookies uitschakelen
U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

Contact
Wilt u informatie over de gegevens die over u zijn vastgelegd of wilt u deze laten aanpassen of verwijderen?
Neemt u dan contact met ons op. Ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

 


 

Onze mooie gemeente

Agenda

Geen evenementen

Laatste reacties

  • GBD geeft negatief oordeel over slecht plan Hospitality Station langs N23

    Peter Kuiken 07.09.2018 12:59
    Helemaal mee eens en uitstekend beargumenteerd door de fractie van GBD

    Lees meer ...

     
  • 2-minuten pitch bij workshop nieuwe raadsleden

    J.B. 20.02.2018 19:45
    Top dat er een partij is die geeft om de cultuur, de historie en het landschap. Heel veel respect ...

    Lees meer ...

GBD Twitter

Naar boven